waarom uitbesteden?

Waarom zou je taken uitbesteden?

Denk jij nog steeds dat je je moet focussen op dingen waar je niet gelukkig van wordt? Taken die moeten gebeuren, waar je niet onderuit kan. Maar die jou uitputten of waar jij ongelukkig van wordt? Wees eens eerlijk! Je weet zelf heel goed dat je je eigen groei tegenhoudt op die manier.

Als solo-preneur heb je je bedrijf helemaal alleen uit de grond gestampt en succesvol gemaakt. Nu je bedrijf groeit wordt het tijd om mee te groeien. Maar je houdt jezelf klein. Je wil nog steeds alles zelf doen. Het lukt je nog niet om controle los te laten.

Tuurlijk, je werkt al samen met één of meerdere VA’s of freelancers. Maar je hebt nog steeds alle touwtjes zelf in handen. Je hebt nog niet het gevoel echt onlast te zijn. Het kost je veel tijd en energie om deze mensen aan te sturen en op te volgen. Je hebt soms zelfs het idee dat je het beter allemaal zelf doet.

Diep vanbinnen weet je dat als je nog verder wil groeien en iemand moet bijkomen die dat andere stuk van je overneemt, namelijk het managen van jouw online business.

Beeld je eens in hoe jij je kan voelen als je hier voluit voor durft te gaan:

  • Je voelt je vrijer en ervaart meer voldoening
  • Je ervaart gemoedsrust
  • Je voelt je niet meer eenzaam
  • Je voelt je gedragen en ontzorgt
  • Je voelt zich geruster en vol vertrouwen

Ben jij er klaar voor om de touwtjes uit handen te geven en je te focussen op jouw goud? Plan een vrijblijvend kennismakingsgepsrek in mijn online agenda.

Vergelijkbare berichten