MY LOVE FOR NOTION

Notion en ik: een match made in heave

Tijdens mijn burn-out was ik op zoek naar meer structuur in mijn leven. Na verschillende notitie en project management apps uit te proberen bleef ik toch nog op mijn honger zitten.

Daarom schakelde ik over naar plannen op papier, namelijk in mijn Bullet Journal. Een Bullet Journal is een leeg notitieblok met stippen. De bedoeling is dat je je eigen structuur creëert hierin. Je kan je pagina’s helemaal indelen naar je eigen wensen, zonder vaste structuren in een planner die niet bij je passen te moeten volgen.

Ik was helemaal verliefd op mijn Bullet Journals. Tot ik Notion tegenkwam! Voor mij de digitale versie van een Bullet Journal, maar dan zoveel méér. Een notitie app, een project management tool, een lijstjes app, een spreadsheet, een tekstverwerker, een content archief, … Name it en Notion kan het zijn voor jou.

Op dit moment zit heel mijn leven vervat in mijn Notion. Alle informatie over mijn bedrijf en klanten, maar ook alles wat er bij te houden valt in mijn privé leven staat in Notion!

Alleen, Notion kan soms wat overweldigend zijn. Van een leeg blad starten is niet altijd even makkelijk. Vandaar is het idee ontstaan om Notion templates te ontwerpen die je kan aanschaffen zodat jij niet altijd van nul moet beginnen!

Content Creatie Proces

Een raamwerk om het jou makkelijker te maken om content te creëren voor je Sociale media, website en nieuwsbrieven

Wat anderen zeggen van de template

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Het ziet er echt super uit. De instructie is helder, vlot en niet langdradig. Het lijkt mij ook een super handige tool voor het maken en plannen van posts.
Ireen Boekel
Online Business Manager
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Een aanrader het Notoin Template is heel overzichtelijk!
Annebet Neef
Online marketing coach

Klanten Dashboard

Start niet meer telkens opnieuw met het bouwen van een dashboard voor een nieuwe klant, maar gebruik deze template om snel een overzichtelijk dashboard te hebben om jullie samenwerking te starten.