HEY, IK BEN ANNELIES

Online Business Manager voor de sterk groeiende ondernemer

Als Online Business Manager ben ik de stille kracht die jou ondersteunt bij het reilen van je zaak. Ik zorg dat alles op wieltjes loopt zodat jij je kan focussen op jouw zone of genius en je helemaal kan focussen op de verdere groei van je bedrijf.

 • Ik ben jouw rechterhand waar je met een gerust hart je (online) business aan toevertrouwt
 • Als sparringpartner denk ik actief met je mee
 • Ook ben ik jouw projectmanager die ervoor zorgt dat al jouw projecten en processen geoptimaliseerd en gestroomlijnd verlopen

Als Online Business Manager ondersteun ik jou bij
het reilen van je zaak om verdere groei te verwezenlijken

MIJN VERHAAL

Stilstaan is achteruitgaan

Als mama van drie jonge kinderen kwam ik in 2018 in een stevige burn-out terecht met aanhoudende gezondheidsklachten tot gevolg. Het heeft meer dan 2 jaar geduurd om uit dit dal te komen. Dit heeft me doen nadenken over hoe ik mijn leven wil leven. Ik kies er nu bewust voor om te doen wat ik graag doe en goed kan, om me te focussen op mijn passie. Op die manier krijg ik meer energie en kan ik meer van het leven genieten. Dat maakt mij een gelukkigere moeder, vrouw en partner.

Na 17 jaar in loondienst, waar ik project- en procesmanagement combineerde met beleidsondersteunende functies, koos ik uiteindelijk voor het full-time ondernemerschap.

Na mijn burn-out ben ik gaan nadenken over hoe ik mijn leven wil leven. Wat mijn passies zijn, wat ik graag doe en waar ik energie uit haal. Tijdens het volgen van loopbaancoaching heb ik in kaart gebracht waar mijn passies en talenten liggen.

Ik leerde bijvoorbeeld dat ik het nodig heb om steeds vooruit te gaan, bij te leren en nieuwe uitdagingen aangaan. Tijdens mijn carrière in het bedrijfsleven veranderde ik een aantal keer van job. Dit telkens op momenten dat niet meer genoeg uitdaging te vinden was. Die drang naar uitdaging is één van de redenen om mijn eigen onderneming te starten. Een nieuwe weg inslaan, nieuwe dingen leren, met nieuwe mensen in contact komen, impact maken en tegelijkertijd zelf groeien, wat is er mooier dan dat?

Maar het belangrijkste inzicht was dat ik helemaal opleef van te zorgen. Ondersteunen en zorgen voor anderen. Dat is waar mijn hart ligt. Anderen zien stralen wetende dat mijn hulp en ondersteuning dit mee mogelijk maakt. Voor jou een podium creëren om jouw missie in de wereld te zetten. Dat is waarom ik doe wat ik doe.

Ik help jou als je het niet meer alleen wil doen

Als stille kracht achter de schermen zorg ik ervoor dat

 • de achterkant van je bedrijf gestroomlijnd verloopt
 • nieuwe projecten uitgevoerd worden
 • jouw team altijd weet wat te doen
WIE IS ANNELIES?

Mama van drie

Als gescheiden mama voed ik mijn 3 toffe, knappe en energieke jongens op in co-ouderschap. Samen met mijn partner en zijn twee tienerdochters vormen wij sinds enkele jaren een nieuw samengesteld gezin.

Een paar weetjes over mij:

 • Ik ben een strucuurjunkie. Structuur, overzicht, lijstjes en plannen daar word ik gelukkig van.
 • De tool Notion is niet meer weg te denken uit mijn leven. Alles wat ik weet, denk en voel zit netjes neergeschreven in Notion.
 • Ik ben met mijn 1m54 altijd de kleinste in een groep. ‘Klein maar fijn‘ zei mijn juf uit het vijfde leerjaar.
 • Als kind had ik een hekel aan wandelen, maar dankzij mijn burn-out is wandelen nu de ideale zelfzorg activiteit geworden.
 • Als ontspanning waag ik me – naast wandelen – al eens aan Diamond Painting. In plaats van schilderen op nummer maak je een schilderij met kleine steentjes, diamantjes.
 • Stiekem ben ik nog altijd fan van Clouseau. Als ik alleen thuis ben durf ik de oude meezingers van Koen en Chris nog keihard door de boxen laten schallen.
 • Kat of Hond? Voor mij geen twijfel mogelijk, ik ben absoluut een kattenmens.
 • Mijn kinderen levend houden lukt me wel, maar planten? Nee. Daarom staan er meer nepplanten in mijn huis dan echte planten.
 • Mijn favoriete chips zijn Lays Pickels XXL. Ja, die XXL is belangrijk!