Help mijn computer is gecrasht

Help mijn computer is gecrasht! Al mijn facturen kwijt?

Je wordt ‘s morgens wakker, de zon schijnt. Na een lekkere tas koffie zet je je achter je bureau. Je wil je computer opstarten, maar wat nu?! Hij werkt niet. Met geen middelen aan de praat te krijgen. Het verdict is hard: je computer is gecrasht. Hij heeft de geest gegeven en de harde schijf kan niet meer gereanimeerd worden. Paniek alom!! Wat nu met al die facturen je nog moet doorgeven aan je boekhouder?!

Zou dit scenario van jou kunnen zijn? Zou jij met je handen in het haar zitten na een computer crash? Dan is het tijd om daar verandering in te brengen! Ga pro-actief te werk en zorg ervoor dat jij steeds beroep kunt doen op een goed back-up mechanisme. Of nog beter, zorg dat jouw documenten en gegevens in een beveiligde omgeving in de Cloud (bv. Google Drive) staan, zodat je er altijd van eender waar, met eender welk toestel aankan.

Voordelen van documenten in de Cloud

Naast het overduidelijke voordeel dat je bestanden in de Cloud veilig bewaard zijn, je steeds een back-up hebt, zijn er nog andere voordelen. Documenten en bestanden in de Cloud kan je:

  • van eender waar en met eender welk toestel openen, bewerken en opslaan
  • delen met anderen binnen of buiten je bedrijf
  • zelfs met meerderen tegelijkertijd aan samenwerken
  • laten synchroniseren met je computer en smartphone, zodat je er ook toegang toe hebt zonder internetverbinding

Geen paniek meer als je computer is gecrasht. Gewoon een nieuwe halen, de Cloud synchronisatie opzetten en je bent weer vertrokken!

Vergelijkbare berichten