Hoe kan je met mij samenwerken?

Samenwerken met een Online Business Manager, hoe moet je je dat voorstellen? Ik neem je in dit artikel even mee hoe dat er voor mij uitziet. Welke opties er zijn als je met me wil samenwerken.

1. All-in pakket

Een eerste mogelijkheid om met mij samen te werken is via het All-in pakket. Dit betekent dat ik jou voor een vast bedrag per maand volledig ondersteun. Ik ben jouw rechterhand en zorg dat achter de schermen alles op wieltjes verloopt. We hebben een korte communicatielijn en zorgen samen voor jouw groei.

Tijdens een live Kick-Off sessie bepalen we de prioriteiten van de komende maanden en nadien zorg ik ervoor dat alles gebeurt dat moet gebeuren om de doelen te behalen. Tijdens onze samenwerking hebben we regelmatig overleg via Zoom en tussendoor ben ik steeds bereikbaar via WhatsApp.

Voorbeelden van de taken die ik tijdens onze samenwerking voor jou kan doen vind je in dit artikel.

Voor het All-in pakket zijn er maar een beperkt aantal plekken. Net omdat ik hier all-in wil gaan en mijn all-in klanten volledige ondersteuning wil garanderen. Pas als een klant de samenwerking stopt of even on hold zet komt er weer een plekje vrij.

2. Starter pakket

Een tweede mogelijkheid, wanneer het all-in pakket te groot voor je is, is het Starter pakket. In dit pakket kan je mij voor 5 of 10 uur per maand aan het werk zetten. Jij bepaalt zelf wat ik in die uren voor jou doe.

Jij kiest of je een pakket van 5u of van 10u wilt en uren die in een bepaalde maand niet opgebruikt zijn kunnen altijd overgedragen worden naar de volgende maand. Uiteraard kan je na verloop van tijd steeds opschalen van 5u naar 10u of zelfs naar het all-in pakket.

3. Project, event of lancering

Als je mijn hulp enkel nodig hebt voor een specifiek project, een lancering of voor het organiseren van een event maak ik graag een offerte op maat.

4. Strategisch brainstormen

Een andere mogelijkheid om met me samen te werken is een Strategisch brainstormen sessie. Tijdens een brainstormsessie van 2u – fyiek of online – bespreken we het topic waar jij op dit moment meer helderheid over wil krijgen.

Voorbeelden:

  • Een overzicht van jouw taken en verantwoordelijkheden krijgen
  • Jouw prioriteiten vastleggen
  • Sparren over een vraagstuk waar je mee zit
  • Jouw toekomstplannen helder krijgen
  • Je plannen omzetten in acties

5. Aanwezigheid live dag

Heb je graag wat ondersteuning tijdens een live event of retreat met jouw klanten, dan ben ik daar ook graag bij om alles in goede banen te leiden. Dit kan in een vaste samenwerking, maar ook zonder dat we al samenwerken kan ik aanwezig zijn op jouw live event.

Zou jij ook ondersteuning van een Online Business Manager kunnen gebruiken? Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgepsrek in mijn online agenda.

Vergelijkbare berichten