Wil je echt een rechterhand, een sparringpartner, een stok achter de deur en tegelijk iemand die jouw volledig ontzorgt aan de achterkant van je bedrijf?

Dan is het V.I.P traject precies wat jij nodig hebt!

Verlang jij ook naar meer vrijheid?

Je hebt een goed draaiende business. Het ontbreekt je niet aan klanten of opdrachten. Je bent zelfs een autoriteit in jouw vakgebied 💪

Maar toch …

💫 Je verzuipt in het werk. Je komt niet toe aan de belangrijke dingen. Je werkt alleen maar in je bedrijf in plaats van aan je bedrijf.

💫 Je bent ieder vrij moment met je bedrijf bezig. Je hebt nooit gedaan. Je to-do lijst lijkt eindeloos te zijn.

💫 Je bent aan het overleven in plaats van ondernemen.

💫 Je voelt je eenzaam. Je wilt ermee stoppen. Je voelt je overweldigt door alle stappen die je nog te nemen hebt.

💫 Je hebt allerlei coaching trajecten gevolgd die je vertellen hoe je je bedrijf moet opzetten en runnen. Maar nu sta je nog nergens. Je moet nog zelf aan de slag om alles te implementeren.

💫 Je heb nog zoveel geweldige ideeën die het levenslicht niet zien bij gebrek aan tijd en focus. Je krijgt alle nieuwe ideeën en strategieën maar niet uitgewerkt.

Wat als… er iemand naast jou komt staan. Iemand die je aan de hand neemt en die ervoor zorgt dat jullie eindelijk eens stappen gaan zetten.

Een rechterhand, een brainstorm partner. Maar ook een stok achter de deur. Iemand die ervoor zorgt dat er eindelijk werk gemaakt wordt van al die geweldig ideeën. Iemand die zelfs voor jou, samen met jou, die nieuwe ideeën werkelijkheid laat worden.

Ik kan jou hierbij helpen!

⭐ Als Online Business Manager ben ik er voor jou, zodat je niet alles alleen hoeft te doen.

⭐ Als strategische sparringpartner bespreken we samen jouw dromen, doelen en plannen. Ik haal hieruit heel helder wat jij nodig hebt en wat jouw prioriteiten zijn.

⭐ Als ondersteuner ben ik niet alleen jouw brainstorm partner, maar werk ik deze plannen ook voor jou uit.

⭐ Als klantbord kan je bij mij terecht als je door de bomen het bos niet meer ziet, maar ik ben ook jouw stok achter de deur

⭐ Als rechterhand zorgen we samen voor die groei van jouw bedrijf !!

Als je met mij gaat samenwerken spring je straks weer vol energie je bed uit. Het geld gaat weer stromen. Je moet je geen zorgen meer maken om je website, e-mail funnels, online academie of andere technische shizzle. Klanten komen gewoon binnen stromen en jij kan je focussen op datgene waar jij goed in bent.

We maken een actieplan van de stappen die we de komende maanden samen gaan zetten. Welke nieuwe ontwikkelingen ga ik voor jou implementeren. Welke uitvoerende taken en activiteiten neem ik jou tijdens ons traject uit handen.

Zo kan jij echt stappen zetten met je bedrijf en die vrijheid ervaren waar je naar op zoek bent!

Wil jij dit ook?Het ondernemerschap kan soms heel erg eenzaam zijn.
Maar stel je eens voor..

Dat je een rechterhand hebt die jou bijstaat.
Iemand waarmee je kan brainstormen. Nieuwe ideeën mee afstemmen. Iemand die met je meedenkt. En iemand die mee in de gaten houdt hoe alles achter de schermen loopt.

Stel je voor dat diegene er ook nog eens voor zorgt dat al jouw processen zo efficiënt en optimaal mogelijk verlopen.
Of die jou al het regelwerk uit handen neemt. Jou ontzorgt.

Zodat jij je kan focussen op het echte werk. Jouw klanten bijstaan, cursussen maken, les geven, coachen, …
De stappen zetten naar jouw vrijheid!

Wat houdt een V.I.P traject in?

Tijdens een V.I.P traject gaan we voor 6 maanden samenwerken. Tijdens die periode ontzorg ik jou van alle ballast en zorg ik dat de afgesproken projecten binnen de vooropgestelde termijn opgeleverd worden.

Omdat jouw behoeftes en wensen als ondernemer uniek zijn is ieder V.I.P traject maatwerk. Na een brainstorm sessie waarin we jouw noden voor de komende maanden in kaart brengen maak ik jou dan ook een voorstel op maat.

Ben jij eindelijk klaar met je klein houden en wil jij eindelijk echt die vrijheid ervaren als ondernemer?