Wil jij nu eindelijk eens werk maken van dat ene idee dat al zo lang ligt te wachten? Of dat ene probleem dat al zo lang sluimert eindelijk eens opgelost hebben?

💫 Veranderingen op jouw website

💫 Klaarzetten van een online cursus

💫 Bouwen van een e-mail funnels

💫 Implementatie van een nieuwe tool

💫 Automatisatie van een proces

💫 …

Je komt er maar niet toe.

Niet omdat je de tijd niet vindt, maar omdat je de motivatie mist.

Je ziet op tegen het technische gedoe dat erbij komt kijken. Je weet niet goed hoe je eraan moet beginnen. Wat je allemaal nodig hebt.

Maar je wil het ook niet volledig uitbesteden. Je wil hier zelf aan meewerken, weten hoe het in elkaar zit, mee de touwtjes in handen hebben.

Kies dan voor de V.I.P DAG !!

Tijdens een V.I.P dag gaan we samen jouw idee of probleem volledig uitwerken.

Jij en ik samen.

👉 Jij zorgt voor de inhoud, ik voor de implementatie.

👉 Jij levert alle input en kan al je vragen stellen.

👉Ik laat jou tussentijds zien hoe het eruit zal zien.

We kunnen kort op de bal spelen en jij kan je ondertussen bezig houden met het voorbereiden van het inhoudelijke.

De inhoud van mails, de branding, canva visuals, de promotie, de sales teksten, noem maar op. Aan het eind van deze dag staat niet alleen de implementatie maar heb jij ook alle inhoud of marketing voor jouw nieuwe idee uitgewerkt!

Wat is de V.I.P dag?

Tijdens een V.I.P dag gaan wij een ganse dag samenwerken. We zetten ons fysiek bij elkaar, hier bij mij in Limburg of bij jou op locatie, en we gaan een idee of project dat jij hebt van begin tot eind helemaal uitwerken tijdens die dag.

Het kan hier gaan om een automatisatie, het opzetten van een sales funnel, het implementeren en in gebruik nemen van een nieuwe tool, wijzigingen op je website, …

Maakt niet uit wat, als we het maar kunnen afbakenen tot een project dat we op maximum 5 uur kunnen afwerken.

VIP Dag

Uiteraard hebben we op voorhand al een brainstormsessie om concreet vast te leggen wat we die dag gaan doen. En ook achteraf laat ik je niet onmiddellijk in de steek en krijg je van mij nog 2 weken opvolging voor problemen of kleine wijzigingen.

Hoe verloopt de V.I.P dag?

We bereiden ons natuurlijk goed voor, zodat we tijdens de V.I.P dag precies weten wat er ons te doen staat. Ook na de V.I.P dag is er nog opvolging voorzien.

💢 Ter voorbereiding van de V.I.P dag plannen we een brainstorm via Zoom om de scope van deze V.I.P dag te bespreken. We overlopen wat we allemaal nodig hebben en welke output jij kan verwachten na deze dag.

💢 Tijdens de V.I.P dag spreken we om 10u af en dan gaan we samen, zij aan zij, aan de slag.

 • Dit kan bij mij in Limburg of liever bij jou in de buurt kan ook, dan voorzie jij de locatie. Er komen geen extra verplaatsingskosten bij als je de V.I.P dag bij jou op locatie wil laten doorgaan (enkel de lunch is dan voor jou, zie verder).
 • We starten onze dag met het overlopen van ons actieplan, de verdeling van de taken en gaan aan de slag.
 • ‘s Middags gaan we samen lunchen. Indien de V.I.P dag bij mij in Limburg doorgaat voorzie ik de lunch (inbegrepen in de prijs), gaat de dag bij jou op locatie door, voorzie jij een lunch (niet inbegrepen in de prijs)
 • Om 15u sluiten we de V.I.P dag af, rij je naar huis en voel je je 10kg lichter.

💢 Ook na de V.I.P dag laat ik je niet in de steek. Tot twee weken na de V.I.P dag ben ik beschikbaar voor ondersteuning in geval van problemen of kleine wijzigingen. Ik weet namelijk uit ervaring dat na een implementatie of lancering altijd nog dingen veranderd of opgelost moeten worden. Hier hoef je je geen zorgen over te maken, want dit doe ik nog voor jou!

💢 Om ons project volledig af te sluiten plannen we na deze 2 weken plannen een opvolging via Zoom, waarbij we evalueren en jij nog bijkomende vragen kan stellen.Wat is jouw investering voor de V.I.P dag?

Jouw investering voor een V.I.P dag bedraagt € 950 excl. BTW

De V.I.P dag is inclusief:

 • Voorbereidende brainstorm via Zoom (1u)
 • V.I.P dag van 10u tot 15u bij mij of bij jou op locatie
  • Lunch inbegrepen indien V.I.P dag doorgaat bij mij in Limburg
  • Verplaatsingskosten inbegrepen indien de V.I.P dag bij jou op locatie doorgaat
 • Tot 2 weken na de V.I.P dag extra ondersteuning voor problemen en wijzigingen
 • Afsluitende Zoom (1u) na 2 weken voor opvolging en evaluatie

Wil je graag eerst een vrijblijvend gesprek om te bekijken of de V.I.P dag de juiste oplossing is voor jou, plan dan hier snel je gesprek in.

Deze vragen krijg ik over de V.I.P dag:

Op welke dag kan de V.I.P dag doorgaan?

Ik reserveer op dit moment nog geen vaste dagen voor VIP dagen. We leggen onze agenda’s samen en prikken zo een datum dat voor ons beiden past. Dit doen we ten laatste tijdens de voorbereidende brainstorm via Zoom.
Ik verzeker je bovendien dat – als jouw agenda het toelaat ten minste : – jouw V.I.P dag in binnen 30 dagen na aanvraag ingepland kan worden.

De uren van 10u tot 15u zijn lastig voor mij, kan het ook op andere uren?

Standaard gaat een V.I.P dag door van 10u tot 15u om de ondernemende mama’s onder ons – waaronder ikzelf – in staat te stellen hun kinderen eerst naar school te brengen en nadien terug op te halen.
Passen deze uren voor jou niet is dat zeker geen probleem. Ook andere uren zijn mogelijk, alles is bespreekbaar!

Ik ben niet gevaccineerd, hoe zit dat dan met de lunch?

Als de V.I.P dag bij mij in Limburg doorgaat voorzie ik normaal een lichte lunch in een tea-room op afstand.
Maar geen probleem als jij niet gevaccineerd bent, dan halen we gewoon de lunch af en eten we dat op onze locatie!
Geef het wel even op voorhand aan, dan kan ik hiervoor de nodige regelingen treffen.

Leent mijn project of implementatie zich voor een V.I.P dag?

Projecten die ideaal zijn om tijdens een V.I.P dag uit te werken zijn projecten waarbij we heel nauw moeten samenwerken en waarbij ik veel input van jou nodig heb tijdens de implementatie. Belangrijk is ook dat we het project kunnen afbakenen tot een implementatie die we op maximum 5u kunnen afwerken.
Enkele voorbeelden:
– Terwijl ik jouw een sales funnel bouw, schrijf jij de emails die ik hiervoor nodig heb.
– Jij maakt een sales pagina voor een nieuwe dienst en terwijl zorg ik dat deze dienst gekocht kan worden in je shop, toegangen automatisch verleend worden, de nodige mails verstuurd worden, enzoverder.
– Jij kan de inhoud van een mini-cursus uitwerken met werkboekjes etc, terwijl ik de online leeromgeving helemaal klaarzet hiervoor.
– …

Wil je eerst even een gesprek om te bespreken of jouw project zich leent voor een V.I.P dag, plan dan gerust een gratis kennismakingsgesprek via Zoom in mijn agenda en dan help ik jou met deze beslissing.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Contacteer me dan gerust via een DM op instagram of via mail aan annelies@anneliesatwork.