Tijdens een strategische analyse neem ik jouw onderneming en de processen in jouw onderneming onder de loep. Ik ga hierbij op zoek naar mogelijkheden om jouw interne processen te optimaliseren, om ze efficiënter te maken. Het eindresultaat van deze strategische analyse is een rapport waarin jij mijn bevindingen en aanbevelingen kan vinden.

Deze strategisch analyse verloopt volgens een aantal stappen:

1. Informatie verzamelen

Om me goed voor te bereiden op de strategische analyse bezorg je op voorhand al een aantal documenten en gegevens en beantwoord je al een aantal algemene vragen. Deze informatie geef mij meer inzicht in jouw onderneming en de processen die hierin spelen. Hoe meer input ik in deze fase van jou krijg hoe uitgebreider in mijn analyse kan voorbereiden en hoe waardevoller het uiteindelijke rapport voor jou zal zijn.

2. Strategiegesprek

Tijdens een Zoom-gesprek gaan we samen naar de processen in jouw onderneming kijken. Ik kijk daarbij vooral naar die processen waar jij veel tijd aan verliest. Dat zijn namelijk vaak de processen waar de grootste efficiëntieslag te maken is. Deze processen gaan we in detail bespreken, hoe verlopen ze en waarom verlopen ze op die manier. Tijdens dit gesprek ga ik je erg veel vragen stellen om een beter zicht te krijgen op hoe jouw onderneming in elkaar zit.

3. Adviesrapport

Na afloop van ons gesprek maak ik rapport op waarin je mijn bevindingen en aanbevelingen vindt over hoe de processen in jouw onderneming beter en efficiënter ingericht kunnen worden. Het kan hier gaan om processen automatiseren, tools implementeren, maar ook gewoon bestaande processen anders inrichten zodat ze efficiënter verlopen. Het is daarna aan jou om op basis van dit adviesrapport te beslissen met welke processen jij (als eerste) aan de slag wil gaan in jouw onderneming en of ik de juiste persoon ben om je hierbij te helpen.De strategische analyse, inclusief voorbereiding, gesprek van 90 minuten en eindrapport kost 290€ excl. BTW. Indien je na de strategische analyse besluit om een V.I.P Traject van minstens 6 maanden te starten worden deze kosten in mindering gebracht.

Vraag hier je strategische analyse aan

Wil je graag eerst een vrijblijvend gesprek met mij, dit kan je hier aanvragen.