Welke informatie mag zeker niet ontbreken op je website?

Websites van lokale ondernemers bevatten vaak verouderde en niet de juiste informatie. Daarom deel ik vandaag met jou welke informatie er zeker niet mag ontbreken op jouw website.

1. Logo

informatie op jouw website: logo

Je logo definieert jouw bedrijf. Dit is het element waaraan klanten jou kunnen herkennen. Plaats het dus zeker bovenaan op je website! Gebruik je logo ook als een link om steeds naar de startpagina van je website terug te keren.

2. Duidelijke navigatie

informatie op jouw website: navigatie

Als je een website met verschillende pagina’s hebt is het belangrijk om je gebruikers op een gemakkelijke manier doorheen je pagina’s de loodsen. Dit doe je aan de hand van een duidelijke navigatie bovenaan of in de zijbalk van je website. Handig is ook om steeds een kruimelpad te vermelden zodat je bezoeker steeds weet waar hij precies zit op je website.

3. Contact informatie

informatie op jouw website: contact info

Uiteraard is het van cruciaal belang dat jouw contact informatie op jouw website te vinden is. Klanten die contact met je willen opnemen zullen op jouw website komen kijken voor jouw gegevens. Plaats je contactinformatie daarom op een makkelijk te bereiken plaats, zonder dat je bezoeker niet heel jouw website moet doorscrollen.

4. Call-to-action

informatie op jouw website: cta

Zet je klanten aan tot het nemen van een actie. Dit doe je met een afbeelding of tekst die je gebruiker aanzet tot het uitvoeren van een bepaalde handing. Voorbeelden zijn contact met jou opnemen, een offerte aanvragen of inschrijven voor je nieuwsbrief. Meer informatie over wat een goede call-to-action is voor je website vind je hier.

5. Over mij

informatie op jouw website: over mij

Wat achtergrond informatie over jou en je bedrijf kan ook niet ontbreken op je website. Jouw klanten willen wie het gezicht achter jouw bedrijf is. Op mijn website kan mijn verhaal hier lezen.

Laat eens weten in de reacties onderaan of al deze onderdelen op jouw website staan? En indien niet, welke je moeilijk vindt om te verwerken op jouw website. Zo kan ik je verdere tips geven!

Meer tijd creƫren voor jou als ondernemer, daar word ik gelukkig van!

Samen gaan we op zoek naar de best manier waarbij ik je kan ontzorgen!

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen of hoe je met mij kan samenwerken? Op de pagina ‘Hoe kan ik jou helpen‘ vind je een overzicht van mijn aanbod.

Wil je meer weten over het gezicht achter Annelies@Work, hier vind je mijn verhaal en waarom ik Annelies@Work gestart ben. Volg me ook op sociale media of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om niets te missen!

1 gedachte over “Welke informatie mag zeker niet ontbreken op je website?

  1. Pingback: Praktische tips voor de opmaak van je website | Annelies@Work

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *