Content Creatie Proces

Je hebt al zoveel cursussen over social media gekocht, maar het lukt je niet om consequent aanwezig te zijn op Instagram of Facebook. Toch komt je steeds tijd te kort en moet dan last minute nog wat content verzinnen. Waarom lukt het bij anderen wel en bij jou niet? Krijgen zij ook al een zwaar gevoel in hun maag als ze weer content moeten maken?

Ook voor mij was consequent zichtbaar zijn om sociale media een uitdaging. Niet omdat ik niet graag schrijf of geen inspiratie heb. Maar vooral omdat ik geen idee had waar ik mee bezig was en met losse flodders gooide. Dus ik ging aan de slag en – zoals ik dat bij klanten doe – kijken naar het proces. Hoe kon ik dit proces verbeteren en efficiënter maken. Het resultaat is een overzichtelijk en makkelijk te gebruiken Content Creatie Proces.

Wat is het Content Creatie Proces?

Het raamwerk bestaat uit:

1️⃣ het overzichtelijk vastleggen van jouw content strategie

2️⃣ een inspiratie lijst (spark file) waar je makkelijk losse ideetjes in kwijt kan

3️⃣ een structuur waarin je content kan gaan voorbereiden, schrijven en plannen

4️⃣ een visuele content kalender

5️⃣ een statistiek module om op te volgen welke content het goed doet

6️⃣ een content archief om in oude posts te gaan snuffelen

Ondersteund door mooie templates in Notion waar je op kan terugvallen.

Koop de Notion template

Het creatieve proces van je teksten te schrijven kan ik je niet uit handen nemen, daarvoor moet je bij een copywriter zijn. Maar wat ik wel kan is je alle tools geven die het voor jou makkelijk maken om je enkel nog maar te richten op dat schrijven zelf.

Je kan de template aankopen als een Do It Yourself, waarbij je de template krijgt en een instructievideo hoe je de template in jouw eigen Notion workspace kan toevoegen.

Of kies voor de ‘Implementatie op maat’ waarbij wij samen jouw Content Creatie Proces gaan opzetten. Tijdens een Zoom sessie van 1,5u bespreken we samen jouw strategie. Nadien implementeer ik deze strategie in jouw Notion workspace! Op die manier heb jij onmiddellijk een uitgewerkt raamwerk om mee te starten.

Meer tijd creëren voor jou als ondernemer, daar word ik gelukkig van!

Samen gaan we op zoek naar de best manier waarbij ik je kan ontzorgen!

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen of hoe je met mij kan samenwerken? Op de pagina ‘Hoe kan ik jou helpen‘ vind je een overzicht van mijn aanbod.

Wil je meer weten over het gezicht achter Annelies@Work, hier vind je mijn verhaal en waarom ik Annelies@Work gestart ben. Volg me ook op sociale media of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om niets te missen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *