Hoe kan je samenwerken met een OBM?

Samenwerken met een OBM, een Online Business Manager. Hoe ziet dat eruit? Een vraag die ik regelmatig krijg en die ik in dit blogartikel voor jou wil beantwoorden. Een langdurige samenwerking met mij als Online Business Manager kan tijdens een V.I.P traject.

Tijdens een V.I.P traject gaan we voor minstens 6 maanden nauw samenwerken. Tijdens die periode ontzorg ik jou van alle ballast en zorg ik dat de afgesproken projecten binnen de vooropgestelde termijn opgeleverd worden. Omdat jouw behoeftes en wensen als ondernemer uniek zijn is ieder V.I.P traject maatwerk. Na een brainstorm sessie waarin we jouw noden voor de komende maanden in kaart brengen maak ik jou dan ook een voorstel op maat.

Samenwerken met een OBM

Ik ondersteun succesvolle onderneemsters zodat ze de vrijheid kunnen ervaren die ze verdienen. Dit doe ik door strategisch met ze mee te denken en ze te ontzorgen van alle ballast.

Hoe ondersteun ik jou?

Wat brengt een samenwerking met een Online Business Manager jou?

 • Als Online Business Manager ben ik er voor jou, zodat je niet alles alleen hoeft te doen.
 • Als strategische sparringpartner bespreken we samen jouw dromen, doelen en plannen. Ik haal hieruit heel helder wat jij nodig hebt en wat jouw prioriteiten zijn.
 • Als ondersteuner ben ik niet alleen jouw brainstorm partner, maar werk ik deze plannen ook voor jou uit.
 • Als klantbord kan je bij mij terecht als je door de bomen het bos niet meer ziet, maar ik ben ook jouw stok achter de deur.
 • Door met mijn actie gerichte aanpak ervoor te zorgen dat jij daadwerkelijk de stappen zet die jij nodig hebt om te groeien.
 • Als rechterhand zorgen we samen voor die groei van jouw bedrijf.

Wat kan je verwachten van een samenwerking?

 • Ik zorg ervoor dat je je niet meer overweldigt voelt, maar duidelijk hebt wat je te doen staat.
 • Ik pak je had vast en neem samen met jou de stappen die jouw bedrijf doen groeien.
 • Jij kan je focussen op het coachen van jouw klanten, het maken je online cursus, het geven van yoga lessen, of wat dan ook dat jouw hartje sneller doet slaan
 • Je moet je geen zorgen meer maken om de uitvoering, je klanten komen gewoon binnen stromen.
 • Je ervaart eindelijk de vrijheid waarvan je droomde als ondernemer!

Inhoud van een V.I.P traject

Als wij gedurende minstens 6 maanden gaan samenwerken ben ik niet alleen jouw rechterhand en sparringspartner, maar neem ik ook uitvoerende taken op me. Daarnaast spreken we ook af welke nieuwe implementaties of projecten we in die periode samen gaan uitvoeren. Bij een samenwerking hoort uiteraard een nauwe afstemming en opvolging via twee-wekelijkse of maandelijkse Zoom meetings. Bijkomend kan er ook één of meerdere V.I.P dagen voorzien worden in een traject, waarbij we fysiek samenkomen.

Ik werk niet met standaard trajecten en prijzen, maar aangezien iedere klant en opdracht uniek is is ook ieder traject maatwerk. Samen bepalen we op voorhand heel duidelijk hoe ons traject eruit gaat zien. Voor de start van ons traject hebben we daarom een brainstormsessie om samen na te denken over alle taken die ik ga uitvoeren en alle projecten die we samen gaan doen. Je hoeft dit dus niet alleen te bepalen, daar help ik je al mee.flexibiliteit van beide kanten kunnen we vergeraken.

Strategische analyse als startpunt

Wil je graag samenwerken met een OBM, maar heb je zelf geen idee waar te beginnen? Geen nood, in dat geval stel ik voor om eerst een strategische analyse van jouw bedrijf te maken. Tijdens deze strategische analyse neem ik jouw onderneming en de processen in jouw onderneming onder de loep. Ik ga hierbij op zoek naar mogelijkheden om jouw interne processen te optimaliseren, om ze efficiënter te maken. Als ik na het afronden van een strategische anlyse van mening ben dat ik jou kan verder helpen zal ik een voorstel doen voor verdere samenwerking.

Ben jij eindelijk klaar met je klein houden en wil jij eindelijk echt die vrijheid ervaren als ondernemer? Plan dan een vrijbijvend kennismakingsgesprek in mijn online agenda.

Meer tijd creëren voor jou als ondernemer, daar word ik gelukkig van!

Samen gaan we op zoek naar de best manier waarbij ik je kan ontzorgen!

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen of hoe je met mij kan samenwerken? Op de pagina ‘Hoe kan ik jou helpen‘ vind je een overzicht van mijn aanbod.

Wil je meer weten over het gezicht achter Annelies@Work, hier vind je mijn verhaal en waarom ik Annelies@Work gestart ben. Volg me ook op sociale media of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om niets te missen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *