Hoe kan je met mij samenwerken?

Tijdens kennismakingsgesprekken met ondernemers krijg ik vaak de vraag hoe een samenwerking met mij als Online Business Manager eruit kan zien. Mijn aanbod kan je terugvinden via deze link. In dit artikel wil ik hier graag nog wat verder op ingaan.

V.I.P dag

Allereerst kan je bij mij een VIP dag boeken. Tijdens een VIP dag gaan wij een ganse dag samenwerken. We zetten ons fysiek bij elkaar, hier bij mij in Limburg of bij jou op locatie, en we gaan een idee of project dat jij hebt van begin tot eind helemaal uitwerken tijdens die dag.

Het kan hier gaan om een automatisatie, het opzetten van een sales funnel, het implementeren en in gebruik nemen van een nieuwe tool, wijzigingen op je website, …

Maakt niet uit wat, als we het maar kunnen afbakenen tot een project dat we op maximum 5u af hebben.

Uiteraard hebben we op voorhand al een brainstormsessie om concreet vast te leggen wat we die dag gaan doen. En ook achteraf laat ik je niet onmiddellijk in de steek en krijg je van mij nog 2 weken opvolging voor problemen of kleine wijzigingen.

Welke soort projecten zijn hier geschikt voor?

Denk aan projecten waarbij we heel nauw moeten samenwerken en waarbij ik veel input van jou nodig heb tijdens die implementatie. Enkele voorbeelden

 • Ik bouw een sales funnel terwijl jij de e-mails uitschrijft die ik hiervoor nodig heb
 • Jij maakt een sales pagina van een nieuwe dienst terwijl ik ervoor zorg dat deze dienst gekocht kan worden in je shop waarna alle toegangen automatisch verleend worden, de nodige mails verstuurd worden, enzoverder
 • ij kan de inhoud van je een mini-cursus uitwerken met de nodige werkboeken, terwijl ik de online leeromgeving helemaal klaarzet

Trouwens ook ideaal ook voor nieuwe klanten om elkaar te leren kennen en als voorproefje van een langdurige samenwerking waarbij ik jou volledig ontzorg.

V.I.P traject

De tweede manier om met mij samen te werken is namelijk een langdurige samenwerking in een traject.

Hierbij gaan we gedurende een periode een aantal maanden samenwerken. Tijdens die periode ben ik jouw rechterhand en sparringpartner. Tijdens die periode ondersteun ik jou op strategisch niveau en ontzorg jou door uitvoerende taken over te nemen. Nieuwe implementaties en projecten horen hier uiteraard ook bij.

In zo een traject kunnen we uiteraard ook een V.I.P dag voorzien en gaan we sowieso 2-wekelijks of maandelijks een zoom meeting inplannen.

Een V.I.P traject starten we met een brainstormsessie om samen na te denken over alle taken die ik ga uitvoeren en alle projecten die we samen gaan doen. Je hoeft dit dus niet alleen te bepalen, daar help ik je al mee. Na deze brainstorm maak ik voor jou een offerte op maat voor ons traject

Wat houdt een V.I.P traject in?

Tijdens een V.I.P traject neem ik dus een aantal uitvoerende taken van jou over. Dit kunnen heel uiteenlopende opdrachten zijn. Enkel voorbeelden:

 • Opvolging van jouw klanten
 • Maken en aanpassen van sales funnels
 • Onboarding proces van nieuwe klanten
 • Organiseren van een event
 • Ondersteuning van eerdere implementaties die ik voor je deed

Tijdens een traject bepalen we vaak ook een aantal projecten waar ik gedurende deze periode aan kan werken. Het kan dan gaan om proces optimalisaties, implementeren van een nieuwe tool, automatisaties, etc. Denk hierbij aan:

 • Opzetten van een online academie
 • Implementeren van een online afsprakentool
 • Integratie tussen je e-mailmarketingtool en je website

Als jouw prioriteiten tijdens het traject verschuiven kan dit uiteraard altijd besproken worden. Een nieuw project dat tijdens ons traject opkomt, daar maken we ruimte voor door samen te bekijken welke andere activiteiten of projecten we on hold kunnen zetten. Een aangepaste offerte is uiteraard ook steeds mogelijk.

Project

Voor ondernemers die geen nood hebben aan een volledige ondersteuning en uitbesteden van uitvoerende taken zoals in het traject, maar die wel willen samenwerken voor een nieuwe implementatie of project, is het ook mogelijk om op project basis samen te werken.

Het gaat hier dan om projecten die te groot zijn om tijdens een V.I.P op te leveren, of als een VIP dag niet aan de orde is vanwege de afstand of omdat jij zelf geen taken hebt in dit project. Dan is een V.I.P dag niet zinvol en ga ik ga ik vooral voor jou aan het werk.

Alle projecten, implementaties en automatisaties die ook in een traject zitten kunnen op project basis afzonderlijk uitgevoerd worden. Wil je graag een project uitbesteden zonder een langdurige samenwerking, dan maak ik voor jou een voorstel op projectbasis. Dit voorstel bevat de implementatie plus twee weken ondersteuning na de oplevering.

Heb je hier nog vragen over of wil je graag met mij samenwerken, boek dan nu jouw vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn digitale agenda.

Meer tijd creƫren voor jou als ondernemer, daar word ik gelukkig van!

Samen gaan we op zoek naar de best manier waarbij ik je kan ontzorgen!

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen of hoe je met mij kan samenwerken? Op de pagina ‘Hoe kan ik jou helpen‘ vind je een overzicht van mijn aanbod.

Wil je meer weten over het gezicht achter Annelies@Work, hier vind je mijn verhaal en waarom ik Annelies@Work gestart ben. Volg me ook op sociale media of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om niets te missen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *