Waarvoor staat Annelies@Work?

Het is mijn missie als ondernemer om andere ondernemers te helpen meer rust en tijd te creëren door het efficiënt organiseren van de administratieve processen.

Annelies@Work

Ondernemen vanuit een passie

Als iemand beslist om ondernemer te worden is dat vanuit een passie om te werken aan hetgeen hij/zij graag doet en goed in is, vaak gepaard met een verlangen naar meer vrijheid.

Wat echter vaak vergeten wordt zijn alle bijkomende, vaak administratieve, taken die nodig zijn om een eigen bedrijf goed te laten draaien. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het opstellen van offertes en facturen, opvolgen van betalingen, bijhouden van onkosten, bestellen van materiaal, opzetten en beheren van een website en eventueel sociale media kanalen, etc.

De meeste ondernemers hebben geen kaas gegeten van administratieve taken en leren gaandeweg hoe ze deze dingen moeten aanpakken. Hierdoor zien we vaak dat de administratieve processen ver van geoptimaliseerd verlopen.

Vrijheid inruilen tegen uren achter je bureau

Maar al te vaak worden vrije avonden ingeruild tegen het maken van offertes, delen van realisaties op sociale media, verzamelen van facturen voor de boekhouder, etc. Om nog maar te zwijgen van de zondagen waarop druk gepland wordt voor het werk van de komende week. Daar gaat die vrijheid waar je zo naar uitkeek!

Al deze administratieve ‘rompslomp’ is niet hetgeen je zelfstandige voor werd. Jij wilt je vooral bezig houden met de kernactiviteiten van je zaak, hetgeen jij goed kan en waar je blij van wordt.

Wat als je toch kan kiezen voor vrijheid?

Maar stel je nu eens voor wat het voor jouw bedrijf kan betekenen als al jouw administratie en opvolging vlekkeloos zou verlopen. Nooit meer potentiële klanten verliezen door het niet tijdig maken van offertes, nooit meer met de handen in haar zitten na een computercrash, meer klanten bereiken door het optimaal gebruik van sociale media, en ga zo maar door.

En dit is waar ik met Annelies@Work jou kan helpen! Als je met mij gaat samenwerken ga ik als eerste stap met jou meevolgen hoe jouw administratie op dit moment georganiseerd is. Wat doe je al? Hoe doe je dit? Hoeveel tijd steek je hierin? Op basis van mijn bevindingen zal ik vervolgens verbetervoorstellen maken die ik met jou bespreek. Samen beslissen we welke acties ik vervolgens zal doorvoeren om jouw administratie volledig op punt te zetten!

Als jij ook graag wat meer tijd creërt voor hetgeen jij belangrijk vindt, contacteer me dan zo snel mogelijk om te bekijken wat ik voor jou kan betekenen!

Annelies@Work

Meer tijd creëren voor jou als ondernemer, daar word ik gelukkig van!

Samen gaan we op zoek naar de beste manier waarbij ik je kan helpen en ondersteunen!

Wil je meer weten over mijn aanpak, hoe ik te werk ga en waar ik me op richt als wij gaan samen werken? Op de pagina ‘Hoe Annelies@Work jou helpt meer tijd te creëren‘ vind je meer uitleg over de verschillende stappen die ik neem om jouw administratieve processen te vereenvoudigen. Op de pagina ‘aanbod voor ondernemers‘ vind je terug in welke administratieve domeinen ik jou kan helpen.

Wil je meer weten over het gezicht achter Annelies@Work, hier vind je mijn verhaal en waarom ik Annelies@Work gestart ben. Volg me ook op sociale media of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om niets te missen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *