Waarmee kan Annelies@Work jou helpen?

Je maakt je facturen in Excel of Word en start steeds met het aanpassen van een bestaande factuur. Regelmatig maak je wel eens een fout in je berekening, waardoor je inkomsten misloopt.

Je kan nooit eens rustig doorwerken omdat je continu opgebeld wordt door (potentiële) klanten om een afspraak in te plannen. Wat zou het toch handig zijn als je klanten zelf hun afspraak kunnen maken zonder dat jij hier iets voor moet doen.

Je bureau ligt vol met stapels papieren. Op je computer heb je verschillende mapjes met gegevens van je klanten, voorbereidingen en andere administratieve documenten. Je bent al meermaals documenten verloren door ze niet op de juiste plek te leggen of op te slaan. Wat als je computer het op een dag begeeft? Je durft er niet aan denken.

Je weet dat je wat meer zichtbaar zou moeten zijn online, omdat dit hét medium is waar jouw doelgroep zich bevindt. Maar je ziet ertegenop op een professioneel Facebook pagina of Instagram account aan te maken. Nog een administratieve taak erbij. Wat moet je dan gaan posten? Hoeveel tijd steek je erin?

Herken jij jezelf in deze situaties? Neem dan onmiddellijk contact met me op en we bekijken samen of ik iets voor je kan doen om jouw administratie efficiënter en sneller te laten verlopen.

Annelies@Work

Meer tijd creëren voor jou als ondernemer, daar word ik gelukkig van!

Samen gaan we op zoek naar de beste manier waarbij ik je kan helpen en ondersteunen!

Wil je meer weten over mijn aanpak, hoe ik te werk ga en waar ik me op richt als wij gaan samen werken? Op de pagina ‘Hoe Annelies@Work jou helpt meer tijd te creëren‘ vind je meer uitleg over de verschillende stappen die ik neem om jouw administratieve processen te vereenvoudigen. Op de pagina ‘aanbod voor ondernemers‘ vind je terug in welke administratieve domeinen ik jou kan helpen.

Wil je meer weten over het gezicht achter Annelies@Work, hier vind je mijn verhaal en waarom ik Annelies@Work gestart ben. Volg me ook op sociale media of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om niets te missen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *