Ik help ambitieuze onderneemsters die klaar zijn om te groeien met hun online onderneming. Dat doe ik door jouw rechterhand en sparringpartner te zijn, maar ook door je te ontzorgen van administratieve en bijkomende taken in je onderneming. Daarnaast focus ik me vooral op het eenvoudiger en efficiƫnter inrichten van de processen die er spelen in jouw bedrijf. Zo kan jij weer meer tijd vrij krijgen om je te focussen op wat er echt toe doet, op datgene waar jij graag mee bezig bent, jouw passie.

Hoe kan je met mij samenwerken?

Strategische analyse

Tijdens een strategische analyse neem ik jouw onderneming en de processen in jouw onderneming onder de loep. Ik focus hierbij op die processen waar efficiƫntie winsten te behalen zijn.

Klik hier voor meer informatie.

V.I.P Dag

Tijdens een V.I.P dag gaan wij een ganse dag samenwerken. We zetten ons fysiek bij elkaar, hier bij mij in Limburg of bij jou op locatie, en we gaan een idee of project dat jij hebt van begin tot eind helemaal uitwerken tijdens die dag.

Klik hier voor meer informatie.

V.I.P Traject

Wil je echt een rechterhand, een sparringpartner, een stok achter de deur en tegelijk iemand die jouw volledig ontzorgt aan de achterkant van je bedrijf?

Dan is het V.I.P traject precies wat jij nodig hebt!

Klik hier voor meer informatie.

Project

Wil je met me samenwerken voor een groot project of implementatie, maar heb je geen nood aan extra ondersteuning of ontzorging?

Het is mogelijk om op project basis samen te werken.

Klik hier voor meer informatie.

Wil jij ook graag die vrijheid ervaren waar je naar op zoek bent als ondernemer? Contacteer me dan vandaag nog om te bekijken wat we hieraan kunnen doen!